Apa ozonizata

High-Resolution-4-19GLSF2SCM-1600x1200Ozonizarea apei inseamna purificarea acesteia, si eliminarea tuturor bacteriilor si a altor microorganisme daunatoare pentru corpul nostru. Cel mai bun exemplu ar fi “legionella”- bacterie rezistenta actiunii clorului, tratamentelor termice de pana la 80°, aceasta putand fi eliminata doar prin actiunea directa a ozonului.
Cu exceptia florului, care din cauza caracteristicilor sale deosebite este dificil de dozat, oxidantul cel mai puternic disponibil in natura este ozonul; si actiunea principala a RedoxTre Domestic este tocmai aceasta: adaugarea ozonului in apa in dozaj controlat, producandu-l din aerul inconjurator.

Cum actioneaza apa ozonizata?bg1

Ozonul purifica complet apa de incarcatura bacteriana, eliminand speciile patogene de bacterii: stafilococi, streptococi, E. Coli, Entamoeba histolytica si sporii acestora.
Prin mecanismul sau de purificare a apei, ozonul reduce posibilitatea contaminarii apei cu clor si alte elemente toxice continute in diferite produse de purificare disponibile in comert, eliberand in schimb oxigenul pur, o substanta pretioasa pentru sanatate.

7-lieu-phap-tri-seo-mun-bang-thien-nhien1Ozonul in apa: Ce beneficii aduce organismului?

Consumarea unei ape pure si imbogatite cu ozono aduce multe beneficii. Pentru inceput, prezinta un avantaj imediat pentru intestin, ajuta la refacerea florei intestinale naturale si la eliminarea toxinelor. Acesta este un aspect fundamental pentru prevenirea anumitor forme de intoxicare cauzate de tratamente farmacologice de lunga durata, dar si in anumite situatii cauzate de intolerante alimentare. La aceasta se adauga imbunatatirea functiilor metabolice, care devine vizibila printr-o senzatie imediata de vigoare si bunastare generala.
Spectrul de actiune al apei ozonizate este foarte larg: incepand de la banala respiratie urat mirositoare pana la tulburari mult mai serioase, cum ar fi disbioza intestinala si procesele inflamatorii ale mucoasei gastro-intestinale: gastrite, ulcere gastro-intestinale, colite ulceroase, boala Crohn, diverticuloze etc… Utilizata local, vor aparea imbunatatiri evidente in cazul plagilor, micozelor, candidozelor, dar si in scop cosmetic pentru spalarea si curatarea fetei.
Doar atat? Nu. Apa ozonizata reuseste sa distruga germenii patogeni virali si bacterieni ozone_water_drinkla nivelul cailor respiratorii superioare gat, faringe, sinusuri nazale si astfel poate preveni eficient evolutia infectiilor virale sezoniere printr-o simpla clatire a gurii, gatului, cavitatilor nazale. La nivelul cavitatii orale apa ozonizata combate simplu si eficient problemele inflamatorii ale gingiilor.

Este o sursa de vitalitate, sanatate si frumusete!

Site conceput de Dr. Constantinescu Ramona-Elena.  Daca doriti sa folositi informatii sau filmulete de pe acest site, va rog sa amintiti sursa. Copierea informatiilor este ilegala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.