Autohemoterapia mare

Site conceput de Dr. Constantinescu Ramona-Elena.  Daca doriti sa folositi informatii sau filmulete de pe acest site, va rog sa amintiti sursa. Copierea informatiilor este ilegala.

Presupune extragerea unei cantitati de sange variabile (120-250 ml) din corp pe suport antigoagulant intr-un recipient special rezistent la actiunea ozonului si reintroducerea ei dupa amestecarea cu volume egale amestec gazos oxigen-ozon cu concentratii variabile in functie de rezultatul dorit.

Indicatii

Cele mai indicate sunt bolile vasculare datorita imbunatatirii proprietatilor reologice si activarii microcirculatiei prin eliberarea oxidului nitric (NO),neoplaziile cu o valoare aproape echivalenta cu insuflatia rectala, patologiile autoimune, ca tratament antiageing.

Contraindicatiile AHTM:

-absolute: hipertiroidism activ, deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenaza, infarct miocardic acut in primele ore de la infarct

-relative: presiune arteriala sistolica >160 mmHg,sarcina (desi ozonul nu s-a dovedit a avea efecte teratogene asupra fatului, scolile occidentale de ozonoterapie, pentru a evita acuzatii de malpraxis nefondate nu recomanda administrarea la gravide), tulburari majore decoagulare, anemii severe, ortostatismul.

O alternativa la aceasta tehnica o reprezinta metoda administarii de ser fiziologic ozonizat in regim continuu, metoda aplicata in special in Rusia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.